Jackass serija u izradi za Paramount+

Jackass je uistinu zauvijek jer se radi na novoj seriji i to za Paramount+ streaming uslugu. Na kraju filma Jackass Forever, stara ekipa je ustupila svoje mjesto novome timu kaskadera i šaljivdžija. Sada, nova generacija ima priliku ostaviti svoj trag na serijal.

“Na temelju uspjeha filma, radimo s tvorcima kako bismo nastavili partnerstvo s novom serijom, donoseći još smiješnije budalaštine ravno u Paramount+.”

Paramount Global CEO Bob Bakish

Film je uključivao izvornu glumačku ekipu kao što su Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Jason “Wee Man” Acuna, “Danger” Ehren McGhehey i Preston Lacy. Također su predstavljeni novi članovi Rachel Wolfson, Sean “Poopies” McInerney i Jasper Dolphin.

Jackass Tehix 3
IZVOR: Jackass Forever

Izvorna serija je odmah postala hit na MTV-u, ali je trajala samo 25 epizoda. Debitirala je otprilike u isto vrijeme kad i Tom Green Show, još jedna emisija sličnoga stila za novu generaciju. Došle su i spinoff serije poput Wildboyz i Viva La Bam, s video igricama i filmovima. Zvijezde serijala su također sudjelovale na ovogodišnjoj Wrestlemaniji.

Jackass Tehix 2

Jackass 4.5, film koji se sastoji od dodatnih snimaka snimljenih tijekom snimanja filma Jackass Forever, trebao bi biti objavljen 20. svibnja ekskluzivno na Netflixu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here