Intervju sa Ivanom Ilicem poznatijim kao GUH Saiyan

Bliži nam se kraj 2019. godine, a za vas smo pripremili jedan specijalni intervju sa Ivanom Ilicem svima poznatiji po nadimku GUH Saiyan. Na YouTube kanalu broji preko 100 000 tisuća pretplatnika. Na kanalu možemo pronaći apsolutno sve od Fornitea sa kojim je i počeo YouTube karijeru, vlogove, GTA 5, horor igrice i sve što bi moglo zanimati gaming ljubitelje.

Početak YouTubea, kako nam kaže oduvijek je želio biti streamer i nikada nije imao interes za snimanje video klipova već za stream klipove. Od malena je igrao igrice i pratio strane streamere. Zbog slabog interneta u samome početku morao je praviti video klipove jer nije imao mogućnosti raditi live prijenos, a samim snimanjem video klipova je to i zavolio i na tome je ostalo. Uzori su mu kako kaže Nick Eh 30 i DrDisrespect. Vjerujemo da i vas zanima kao i nas zašto baš GUH Saiyan, a mi vam u nastavku donosimo cijeli razgovor oko nadimka:

Od svoje osme godine sam sebi sam dao nadimak GuuH, samo zato što mi je lijepo izgledao nickname kada se napiše i od tada me svi zovu GUH. Kada sam pravio YouTube kanal dodao sam Saiyan pored svog dugogodišnjeg nicknamea zato što sam veliki fan Dragon Ball animea i to Saiyan ima veliko značenje. Sajanci su ljudi koji uvijek teže ka tome da budu sve bolji, sve jači i imaju svoje dostojanstvo i ponos!

Ivan Ilic (GUH Saiyan)

Svaki početak je najteži, ciljevi su daleko i sve vam se čini da ih nikada nećete dohvatiti. Ivan svoj početak započinje na gore ubačenoj slici. Svoje snimanje za YouTube započinje na dasci od stare komode, sa laptopom koji je kupio radeći u americi kao student i slušalicama koje su bile slomljene i zaljepljene selotejpom. Prvi je na balkanu snimio 24h live stream Fortnitea sa opremom koju smo napisali, a koja se nalazi na slici poviše. Živi sam sa majkom, i majka mu je najveća podrška i uvijek je podržavala igranje igrica i snimanje za YouTube.

U NASTAVKU POGLEDAJTE SADAŠNJI ROOM TOUR:

Majka mi je I dan danas velika podrška i smatram da roditelji trebaju da budu podrška svojoj djeci, a ne da budu klasični stereotipi “ostavi taj kompjuter, što će ti to , kvariš oči” pritom se nikada ne zna što će to dijete napraviti od toga.

Ivan Ilic (GUH Saiyan)

Pitali smo ga može li izdvojiti neki klip koji mu je posebno drag, na žalost ne možemo vam podijeliti neki specijalni video klip, ali nam govori kako su mu posebno dragi vlogovi. Za svoje video klipove izdvoji oko 2 sata u koje ulazi snimanje i montiranje samog video klipa. Zanimali vas koje serije voli gledati? Pa doznali smo i to za vas, ali kako nam govori u zadnje vrijeme nema vremena za gledanje serija jer radi na vlastitom merchu koji će izaći krajem ovoga mjesca na web stranici guhsaiyan.com, ali prije je volio gledati Big Bang Theory i The Seven Deadly Sins (anime).

Uvijek se vuče pitanje može li se živjeti od YouTube platforme, kako smo i prije pisali za Hrvatsku ista situacija je u susjednoj Srbiji. Ivan govori da se teško živi od same platforme kao platforme, ali uz pomoć suradnji, sponzorskih video klipova, storya, odlazaka na eventove sve je drugačije. I naravno pri kupovini u Fortnite igrici možete koristiti kod GUH.

Njegova majka je u penziji, rekao je svojoj majci da ne radi niša i on ih uz pomoć YouTubea uzdržava. Za sebe kaže da uporan, karizmatićan i odgovoran. Za sami kraj intervjua želi vam svima poželiti lijepe nadolazeće božićne praznike, i ako ga ne pratite da ga zapratite na Instagramu @guhsajan i naravno da se pretplatite na YouTube kanal.

Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here