Greedfall 2: The Dying World dolazi 2024

GreedFall 2: The Dying World službeno je najavljen od izdavača Nacona i programera Spiders. Nastavak je smješten tri godine prije događaja prve igre. Greedfall 2 će vas vidjeti u ulozi iskorijenjenog Teer Fradee domorodca koji putuje na kontinent Gacane.

Kao rob nacije koja je pokvarena ratom, Malichor kugom i raznim političarima, morat ćete upotrijebiti lukavstvo i vještine kako biste vratili svoju slobodu i sklopili nove saveze. Kad diplomacija ne pomaže, uvijek možete pribjeći borbi zajedno sa svojim saveznicima.

“Mnogi obožavatelji diljem svijeta molili su za ovaj nastavak, a mi smo oduševljeni što ćemo objaviti ovu novu igru koju će sigurno voljeti. Također se nadamo da će se svidjeti novim igračima i svim ljubiteljima RPG-a, sjajnih priča, akcija i fantazija.”

Alain Falc, CEO Nacona
Greedfall 2 Tehix 2
IZVOR: Nacon

Trenutačno zakazano za izdavanje 2024. za PC i konzole, Greedfall 2 jedna je od nekoliko igara koje će Nacon objaviti. Steelrising, koji izgleda kao Elden Ring za vrijeme Francuske revolucije, također je u razvoju. Test Drive Unlimited: Solar Crown je odgođen do 2023. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here