God of War Ragnarok stiže ove godine

God of War Ragnarok je nastavak na jednu od najboljih PS4 igara, God of War iz 2018. godine. Izgleda da će igra napokon izaći ove godine, sam redatelj animacije studija Bruno Velazquez napominje da “Ragnarok dolazi ove godine.” Igra je trebala stići 2021., ali je odgođena za daljnji razvoj. Pretpostavljamo da će izaći krajem 2022.

https://twitter.com/brunovelazquez/status/1516797475645911042?ref_src=twsrc%5Etfw

Najava i radnja

Službena najava za God of War Ragnarok debitirana je tijekom PlayStation Showcasea 2021. Prikazuje interakciju između starijeg Atreusa i njegovoga oca Kratosa. Vraćaju se i poznati likovi igre God of War iz 2018., kao i nordijski bogovi Thor i Tyr. No ono što možemo zaključiti iz ove najave jest da je sljedeći God of War izravan nastavak igre iz 2018. godine. Ako ne želite doznati kraj izvorne igre, preskočite! Kraj igre sije sjeme za staroskandinavsku priču o Ragnaroku. Tijekom završetka, nordijski bog groma, Thor se pojavljuje u Kratosovoj kući, naizgled kako bi se osvetio što je Kratos ubio njegove sinove, kao i brata Baldura. Imajući to na umu, možemo očekivati da će God of War Ragnarok pratiti Kratosa i njegovog sina Atreusa dok putuju kroz devet kraljevstava. To će vjerojatno uključivati Svartalfheim i Asgard, kao i druga područja.

God of War Ragnarok PS5 i PS4

God of War Ragnarok bit će igra na više platformi, dolazi i na PS5 i PS4. Hoće li to spriječiti grafičku vjernost igre ovisit će o tome koliko dobro Santa Monica Studio može skalirati igru za obje konzole. Ali dosadašnje snimke igre izgledaju sjajno. Izvorna je igra izgledala fantastično na PS4, tako da možemo očekivati da će i nastavak izgledati prilično dobro, pogotovo ako dolazi s puno grafičkih dodataka koje olakšava PS5.

God Of War Ragnarok Tehix 2
IZVOR: PlayStation

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here