Ezra Miller u problemima s Warner Bros

Izgleda da Will Smith nije jedina holivudska zvijezda koja se suočava s negativnim reakcijama javnosti nakon javnoga ispada. Krajem ožujka, Ezra Miller je uhićen zbog uznemiravanja i vršenja nereda što je privuklo pozornost javnosti.

Dana 30. ožujka, čelnici Warner Brosa i DC-a održali su hitan improvizirani sastanak kako bi razgovarali o budućnosti Ezre Millera sa studijom. Navodno je donesena odluka da se pauziraju svi budući Millerovi projekti sa studijom, uključujući i njegova pojavljivanja u DCEU filmovima. Studio ima više od godinu dana prije nego što mora donijeti teške odluke o potencijalnom nastavku filma The Flash.

IZVOR: IMDb (imdb.com)

Prema policijskom izvješću od 28. ožujka, Miller se uznemirio nakon što su gosti u baru na Havajima počeli pjevati karaoke. Uzvikivao je psovke i zgrabio mikrofon od 23-godišnje žene dok je pjevala i navodno nasrnuo na 32-godišnjeg muškarca koji je igrao pikado. Filmska zvijezda je uhićena i optužena po obje točke te je puštena uz jamčevinu od 500 dolara. Incident se dogodio u Margarita Villageu u Hilu na Havajima, dan prije nego što su Millerove kolege iz filma Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore slavile svjetsku premijeru tog filma u Londonu.

Što je još više zabrinjavajuće, lokalni par podnio je privremenu zabranu prilaska Milleru 29. ožujka. Par tvrdi da je, nakon uhićenja, Miller upao u njihovu spavaću sobu i zaprijetio im ubojstvom. U peticiji se također navodi da je Miller ukrao ženinu putovnicu i muškarčev novčanik, koji su uključivali karticu socijalnog osiguranja, vozačku dozvolu i bankovne kartice. Očekuje se da će sudac do kraja mjeseca donijeti odluku hoće li ili ne produžiti zabranu prilaska.

IZVOR: IMDb (imdb.com)

Incidenti na Havajima posljednji su u nizu zabrinjavajućih događaja u koje je umiješan Miller. U travnju 2020. društvenim je mrežama kružila snimka glumca kako očito guši ženu u baru na Islandu. Zvijezda filma The Justice League izbačena je iz bara Prikið Kaffihús, ali nije bilo uhićenja. Sam Miller nikada nije komentirao incident. Izvori kažu da je islandska snimka zabrinula Warner Bros u to vrijeme, ali Miller nije bio izbačen iz Fantastic Beasts filma kao njegov kolega Johnny Depp.

Ponašanje Ezre Millera je posljednjih godina jako nepredvidivo i agresivno što se ne sviđa ni publici ni studijima. Obožavatelji su počeli posljednjih dana vršiti pritisak na Warner Bros da zamijene Millera u DC filmu The Flash sa TV zvijezdom istoimene serije Grantom Gustinom. Pohrlili su na društvene mreže kako bi pozvali Gustina da postane sljedeći Barry Allen na velikome zaslonu.

IZVOR: IMDb (imdb.com)

Živimo u vremenu društvenih mreža gdje obožavatelji imaju veoma jak utjecaj. Sam dokaz toga je što je nakon dugo godina, Snyderova verzija filma Justice League vidjela svijetlo dana upravo zbog upornosti obožavatelja na društvenim mrežama. To je samo svjetski najpoznatiji primjer pritiska publike. Hoće li obožavatelji uspjeti i u ovome pothvatu, samo će vrijeme pokazati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here