El Muerto – Sony najavio novi Marvel film

Sony je službeno najavio novi Marvel film El Muerto. Glavnoga lika će glumiti Bad Bunny, a sam film je o hrvaču koji postaje zlikovac i jedan od smrtnih neprijatelja Spidermana.

El Muerto Tehix 1
IZVOR: IMDb (imdb.com)

Sony Pictures je najavio svoj prvi Marvel film s latino glavnom ulogom, jer će reper/glumac Bad Bunny glumiti u filmu El Muerto. Nakon ponovnoga pokretanja Spider-Mana kao dijela Marvel Cinematic Universe, Sony je radio na pronalaženju drugih Marvelovih filmova za snimanje koristeći stotine likova iz stripova kojima ima pristup. Venom s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi bio je početak ove potrage, potom Morbius Jareda Leta. Ovi filmovi samo su početak Sonyjevih planova za vlastiti Marvelov svijet u kojem glume Spider-Man negativci i sporedni likovi.

Trenutna lista filmova za Sonyjev Spider-Man Universe ima više projekata koji su službeno najavljeni počevši od filma Kraven the Hunter Aarona Taylor-Johnsona. Studio je također nedavno potvrdio da će Madame Web s Dakotom Johnson i Sydney Sweeney doći u ljeto 2023. Uz planove za dva Spider-Man: Into the Spider-Verse nastavka, Sony također razvija samostalne filmove za Marvelove likove kao što su Spider-Woman, Nightwatch, Silver Sable, Black Cat, Jackpot i drugi.

El Muerto Tehix 5
IZVOR: IMDb (imdb.com)

El Muerto bi u kina trebao doći 12. siječnja 2024. Juan-Carlos Sanchez – El Muerto – je čovjek koji ima super snagu zahvaljujući mističnoj maski koja se prenosi s koljena na koljeno u obitelji. Iako u početku želi izbjeći ovaj životni put, smrt njegovoga oca stavlja Sancheza na put da postane El Muerto, što uključuje kratku borbu hrvanja sa Spidermanom. Lik se do sada pojavio samo u dva stripa. El Muerto još nema službenoga scenarista ili redatelja, ali to će se morati promijeniti relativno brzo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here