Dolazi nam Tehix Esport League

OBJAVLJENO:

Iz dana u dan trudimo se doprinjeti gaming i esport zajednici. Svim zaljubljenicima u videoigre, filmove ili tehnologiju svakoga dana donosimo svježe vijesti. Odlučili smo se sada za još jedan korak naprijed. Tehix Esport postaje stvarnost te krećemo u realizaciju prvog izdanja Tehix Esport League.

Tehix Esport League stoji za niz liga odnosno natjecanja u esport naslovima. Kao pilot natjecanje izabran je CS:GO. Po mnogima trenutno najveći esport naslov koji uskoro odlazi u zasluženu mirovinu. Cilj je u budućnosti organizirati natjecanja u svim velikim esport naslovima.

Prvo izadnje Tehix Esport League igrati će 16 ekipa. Svaka ekipa plaća kotizaciju u iznosu od 10 eura te sav prikupljen iznos ide u nagradni fond koji će iznositi 160e. Natjecanja započinje s play-in fazom koja se igra BO1, a svaka sljedeća faza je BO3 uključujući i finale. Svaki meč biti će prenošen uživo na Tehix Youtube kanalu. Rezultate će te moći pratiti i putem naših drušvenih mreža i čitati naravno osvrt svakog natjecateljskog vikenda ovdje na portalu.

Skupite ekipu, prijavite se, pokažite svoje vještine i postanite prvaci Tehix Esport League.

Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D

POVEZANO

spot_img