Discord dolazi na PlayStation konzole PS4 i PS5

Nakon dugih pregovora i šuškanja da je Discord prodan za vrtoglavih 10 milijuna dolara Microsoftu, to je sve nedavno palo u vodu. No ovo što danas pišemo su službene informacije, sa službenog bloga Sony kompanije.

Tko se ne bih pohvalio kupnjom jednog dijela Discorda, trenutno najjače komunikacijske platforme koju koristi preko 100 milijuna aktivnih članova svakog dana. Tako je, Sony je kupio jedan dio Discorda, nije vlasnički udio ali možemo to nazvati kao ulaganje u daljnji razvoj svoje gaming putanje.

Developeri već rade na spajanju PSN-a sa Discordom, pa ćemo tako u skorijoj budućnosti putem PS4 i PS5 konzola moći pričati i stvarati odličnu interakciju putem uspješne platforme Discord. Sve opcije koje postoje na Windows, IOS i Android sučelju biti će također dostupne i na PlayStation konzolama.

Pa će tako tipa igrači sa PS4 ili PS5 konzola koji igraju igrice koje imaju mogućnosti igranja multiplayer igrica sa Windows igračima moči pričati bez da se povezuju putem mobitela, traže alternativu kao što je WhatsApp ili slično.

U KOLIKO I VI KORISTITE DISCORD, NE ZABORAVITE SE PRIDRUŽITI TEHIX ADRIA DISCORDU!

Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here