Death Stranding 2 je u razvoju

Death Stranding 2 je službeno u razvoju, barem tako kaže glumac Norman Reedus. Igra nije najavljena, ali Reedus je jasno rekao Leo Editu: “Upravo smo započeli drugu.”

Death Stranding Tehix 1
IZVOR: PlayStation

Death Stranding prodan je u više od 5 milijuna primjeraka prije lansiranja redateljske verzije. Sony je objavio izdanje za PS4 i PS5, s 505 Games izdana je i za PC 2020. godine. Igra nije objavljena na Xboxu.

Slika Reedusovog lika Sama nedavno je dodana na banner web stranice PlayStation Studios. Neki su to shvatili da Sony ima veće planove za Death Stranding, ali još je sve moguće. Reedus je u intervjuu rekao da im je trebalo dvije do tri godine za snimanje pokreta za izvorni Death Stranding. Logičan zaključak jest da Death Stranding 2 neće doći uskoro, pogotovo ako su tek počeli s radom.

Death Stranding Tehix 3
IZVOR: PlayStation

Death Stranding bila je prva Kojimina igra u takozvanom “strand” žanru. Također igra je bila prepuna poznatih glumaca i slavnih osoba kao što su Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro, Lea Seydoux, Margaret Qualley, Troy Baker i Conan O’Brien, između ostalih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here