Dead Space Remake izlazi u siječnju 2023.

Dead Space Remake iz EA Motive sada ima službeni datum izlaska. Kao što je najavljeno u najnovijem Dead Space streamu, igra će biti objavljena 27. siječnja 2023. za PC, PS5 i Xbox Series X|S.

Izdavač je ranije najavio da će ciljati na raniji datum 2023., a ova najava to stavlja na početak godine kako se igre obično i pojavljuju. Prije toga, očekivalo se da će biti igra biti objavljena 2022.

Dead Space Tehix 1
IZVOR: EA

Izvorni Dead Space je napravljen od strane Visceral Games. Prati inženjera Isaaca Clarkea dok istražuje napuštenu svemirsku stanicu koju su ugrozila stvorenja. Igra je hvaljena zbog svoje jezive atmosfere i jedinstvenoga borbenoga sustava, koji se usredotočio na prenamjenu Isaacovih inženjerskih alata kako bi odrezao udove čudovištima. Ta čudovišta su uglavnom bili mutirani ljudi, s nekim prepoznatljivim dijelovima njihove ljudskosti uz njihove više, da kažemo, odvratne crte. Visceral je zatvoren 2017.

Dead Space Tehix 3
IZVOR: EA

Ovaj remake radi EA Motive, koji je prethodno radio na Star Wars: Squadrons. Radit će na Frostbite engineu i ima neke moderne dodatke, poput imerzivnijeg dizajna zvuka, dok nastoji ostati vjeran izvornoj viziji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here