Brie Larson se pridružuje Fast and Furious 10

Brie Larson (Captain Marvel, Room) službeno je postala dio Fast and Furious svijeta. Sam Vin Diesel je potvrdio vijest na svome Instagram profilu.

Brie Larson se pridružuje Jasonu Momoi (Aquaman) i Danieli Melchior (The Suicide Squad) među pridošlicama u Fast & Furious serijalu. Fast and Furious 10 redatelja Justina Lina počeo se snimati u siječnju 2022., a čak je moguće da će se 10. i 11. nastavak serijala snimati uzastopno jedan za drugim. Očekuje se da će Fast & Furious 10 imati premijeru u svibnju 2023. Posljednji film, F9, zaradio je 726 milijuna dolara tijekom pandemije.

Osim Diesela, očekuje se povratak većine ostatka glumačke ekipe – Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges i Sung Kang, ali John Cena još nije potvrdio svoj povratak. Kao što je naširoko objavljeno, Dwayne “The Rock” Johnson neće se vratiti u franšizu. Johnson kaže da “nema šanse” da će se vratiti i da želi otići sa “zahvalnošću i milošću”. Diesel i Johnson su se javno posvađali zbog navodnoga neprofesionalnoga ponašanja, iako je Johnson rekao u intervjuu u listopadu da je njihova svađa nedavno završila. U studenom je Diesel još uvijek apelirao na Johnsona (na Instagramu) da se vrati franšizi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here