Baymax! animirana serija stiže u lipnju

Baymax! je nova Disney+ animirana serija napravljena po glavnome liku iz filma Big Hero 6. Serija će se premijerno prikazati na poznatoj streaming platformi 29. lipnja.

Serija od šest epizoda, ponovno smještena u izmišljeni San Fransokyo, vidi Baymaxa kako radi “ono za što je programiran: pomaže drugima”. Tvrtka je objavila datum izlaska uz novu Baymax! najavu i poster.

“Mislio sam da bi bilo zabavno napraviti Disney+ seriju s Baymaxom u interakciji s normalnim ljudima. U svakoj od naših šest epizoda, Baymax samo želi pomoći nekome – a mnogo puta ljudi ne žele da im se pomogne. Namjerava riješiti fizički problem koji je identificirao, a u tom procesu dolazi do dubljeg, emotivnijeg mjesta i može biti gotovo transformativan u toj ulozi.”

redatelj filma Big Hero 6, Don Hall
Baymax Tehix 1
IZVOR: Disney

Scott Adsit vraća se kao Baymax, zajedno s Mayom Rudolph (SNL), Ryanom Potterom (Titans), Emily Kurodom, Lilimarom, Zenom Robinsonom i Jaboukiejem Young-Whiteom. Ovo je drugi pokušaj lika u osvajanju slave na malome zaslonu, nakon Disneyjevog XD Big Hero 6: The Series iz 2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here