Avatar The Way of Water uskoro u kinima!

Službeno je otkriven naziv dugo očekivanoga nastavka – Avatar The Way of Water. Obitelj Jakea i Neytiri će biti u središtu sva četiri nastavka popularnoga serijala. Svaki film bit će samostalna priča, ali svi će biti povezani i ispričat će mnogo veću priču.

  • Avatar The Way Of Water Tehix 2
  • Avatar The Way Of Water Tehix 6
  • Avatar The Way Of Water Tehix 3
  • Avatar The Way Of Water Tehix 4
  • Avatar The Way Of Water Tehix 5

Na CinemaConu 2022, redatelj James Cameron pojavio se u unaprijed snimljenoj poruci kako bi izrazio svoje uzbuđenje što će svijet vidjeti Avatar The Way of Water u kinima 16. prosinca 2022. i zadirkivao da je tim „još jednom krenuo pomicati granice onoga što kino može.”

“Poslije više od desetljeća nakon događanja u filmu Avatar, The Way of Water počinje pričati priču o obitelji Sully (Jake, Neytiri i njihova djeca), nevoljama koje ih prate, što su sve spremni učiniti za sigurnost svoje obitelji, bitke koje vode da bi ostali živi i tragedije koje trpe.”

službeni opis radnje

Najava će debitirati isključivo u kinima s filmom Doctor Strange in Multiverse of Madness 6. svibnja, a na internetu će biti objavljen tek tjedan dana kasnije.

Avatar: The Way of Water režirati će James Cameron, a producirati Cameron i Landau. U filmu glume Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi i Kate Winslet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here