505 Games najavio prvo digitalno predstavljanje

Izdavač igara Control i Assetto Corsa, 505 Games najavili su svoje prvo digitalno predstavljanje sljedeći tjedan, u utorak 17. svibnja.

The Spring 2022 izložba počet će u 06:00 PT / 9:00 ET / 14:00 UK / 23:00 AEST na izdavačevom YouTube kanalu i obećava ažuriranja o prethodno najavljenim naslovima uz “iznenađenje ili dva na putu”.

505 Games Tehix 2
IZVOR: 505 Games

Nije rečeno koliko će predstavljanje trajati niti što će pokazati. Nadamo se da će to uključivati ažuriranje za Control multiplayer spin-off koji je već u izradi. Izdavač također ima u razvoju nastavak na Bloodstained: Ritual of the Night koji je nakratko najavljen u svibnju prošle godine i stoga još uvijek se treba službeno predstaviti.

Također znamo da rade na mračnome fantasy RPG od MercurySteama, ali to je najavljeno tek u prosincu pa možda još nije u stanju za prikazivanje.

505 Games Tehix 3
IZVOR: 505 Games

Dva od većih projekata studija su nedavno pokrenuta. PC verzija Death Stranding: Director’s Cut objavljena je u ožujku, a Eiyuden Chronicle Rising lansiran je ranije ovog tjedna, 10. svibnja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here