365 Days: This day na Netflix dolazi krajem travnja

365 Days bio je nadaleko priznat u cijelom svijetu kao poljski 50 nijansi sive (Fifty Shades of Grey) i brzo je postao svjetski fenomen na Netflixu tijekom 2020. godine kada je većina svijeta bila u svoja četiri zida. Nastavak drame je na putu, a na popularnu streaming platformu stiže u travnju 2022. godine.

Nekoliko tjedana i mjeseci pretplatnici su emitirali 365 Days, a do kraja godine raskalašena poljska drama postala je najgledaniji svjetski naslov na cijelome Netflixu 2020. godine. Kritičari su film okarakterizirali iznimno loše, a čak ni među milijunima koji su ga gledali nisu bili posebno impresionirani pričom. Ono o čemu su pretplatnici pričali i gledali jesu nevjerojatno slikovite i seksualne scene razbacane kroz cijeli film. Dakle, iako je 365 Days užasan film, ipak je “seksi” užas.

IZVOR: Twitter

“Najvrući” nastavak godine bit će dostupan na Netflixu u srijedu, 27. travnja 2022. Do sada je potvrđeno da će se tri glumca iz prvoga filma vratiti: Anna Maria Sieklucka i Michele Morrone kao Laura i Massimo te Magdalena Lamparska kao Olga, Laurina prijateljica. Najnoviji članovi glumačke ekipe su glumac Simone Susinna koji igra ulogu Nacha i Otar Saralidze koji tumači ulogu Domenica.

Netflix je objavio i kratki opis nastavka koji glasi: “Laura i Massimo se vraćaju zgodniji nego ikad. Ali novi početak ponovno spojenoga para kompliciraju Massimove obiteljske veze i tajanstveni muškarac koji ulazi u Laurin život kako bi osvojio njezino srce i povjerenje, pod svaku cijenu.”

Hoće li nastavak nadmašiti prvi film trilogije, doznat ćemo 27. travnja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here